Motiu de la bitàcola

  • Sempre he estat un gran aficionat a la informàtica (sempre dic que si no estudies Administració i Direcció d'Empreses degut a que vaig fer el Batxillerat anomenat econòmic, hagués estudiat informàtica). I una de les il·lusions que ha estat tenir una pàgina web pròpia, en diferents moments he arribat a tenir algun petit projecte. Recordo els meus inicis amb una dels equips que havien guanyat la Champions League, una altre de personal, una de snowboard, també havia tingut una del meu canal al IRC (#judi), una de fotos, etc. Però sempre han acabat en l'oblit, suposo per falta de temps, de constància en les mateixes..


  • Però amb la bitàcola és diferent, m'agrada més el sistema de poder actualitzar diàriament, poder expressar pensaments, notícies.. També d'aquesta forma tota la "meva vida" queda registrada. D'altra banda també pots fer amics, llegir altres bitàcoles molt interessants, llegir els comentaris sobre la teva bitàcola.


  • També és cert que així aprenc a utilitzar i treballar amb noves tecnologies que crec que són molt importants per la societat actual i futura, la innovació tecnològica serà una constant i la informàtica una peça clau.


  • Tots aquests motius els veig suficients, per poder dir que és interessant tenir una bitàcola.