Marzo 31, 2004

PACO: LA MODA, UN TEJIDO DE INJUSTICIAS

Eii, quina merda he intentat penjar una foto meva i de la Raquel, però no hi ha manera...es molt complicat, no ho entenc, i això que vaig posar les mides bé, però....no hi ha manera!!Aquesta tarda hem anat a rebelar les fotos que vam fer el divendres al PACO!!!És el millor!;) i també hem anat amb la Lara a comprar els bitllets, dijous que ve marxem a Saragossa amb autocar a la una de la nit...jejejeje se'ns ha parat!!Mira, aquests dies he tingut bastants baixons, però bueno, intento anar passant i distreurem, sinó... en fi, la vida és així. Tot és molt raro, però mica en mica m'aniré acostumant. Doncs, res. Això és tot de moment, continuarem informant. Jejeje!!

Escrito por blancabalanzo a las 10:57 PM | Comentarios (0)

Marzo 28, 2004

Blank&Rak

Escrito por blancabalanzo a las 10:29 PM | Comentarios (0)

ABRIENDO LOS OJOS

Aquest matí hem quedat amb la Laura i la Marisol per veure l'exposició de fotografia del Boris Mikhailov, ha estat bé. I després hem fet sessió d'investigació "K". ;) estem molt obsessionades... En fi, demà comença una nova setmana, espero que a mesura que passin els dies les coses es vagin posant al seu lloc, tot i que no és fàcil...Ahir vaig veure ABRE LOS OJOS de l'Amenábar, vaya crack!!Està molt bé. Divendres vaig anar al pis de la Ge amb la Consol, la Joana i la Lau, volem anar al CIRCULO POLAR ÁRTICO a veure l'Aurora Boreal o com s'escrigui...en finu està allà fent el projecte de fi de carrera i aniriem a casa seva. No sé que farem al final, però m'encantaria anar-hi...ha de ser impressionant!!Doncs res, ja continuaré explicant la meva vida. Aquesta és l'última setmana abans de vacances, i l'última per veure al "K", espero que se'ns passi l'obsessió, sinó no ens llicenciem!!Jejeje!I per acabar, una frase que he sentit i que m'agrada: "IMPOSIBLE NO ES UN HECHO, ES UNA OPINIÓN"

Escrito por blancabalanzo a las 09:22 PM | Comentarios (0)

Marzo 22, 2004

REDECORA TU VIDA 2a PART

Tan debó aquest sigui l'últim capitol d'aquesta telenovela. Però ho dubto. Avui he quedat amb la Consol, m'ha agradat parlar amb ella. I amb la Laura també. Realment estic molt orgullosa dels amics que tinc i de la gent que m'envolta. No sé que faria sense ells...La Marisol m'ha donat un article que va escriure l'Ismael Serrano el dia dels atemptatsa Madrid, és preciós...com escriu!
Buff!!ahir la nit em va costar molt dormir-me i tot per culpa del Medem. Vaig veure LUCÍA Y EL SEXO. És de les millors pel·lícules que he vist fins ara. Aquest home m'al·lucina i espero que em continuï fascinant durant molt de temps. El seu cinema és poesia, m'agradaria moltíssim poder arribar a fer alguna cosa a la vida com LUCÍA Y EL SEXO...em podria morir tranquil·la. En fí, un dia més...i continuo pensant que aquest món es congela, intento templar-lo, però no hi ha manera.

Escrito por blancabalanzo a las 11:40 PM | Comentarios (0)

Marzo 21, 2004

Dani


Escrito por blancabalanzo a las 08:53 PM | Comentarios (0)

Diumenge (REDECORA TU VIDA)

Diumenge. Hauria d'estar fent l'anàlisi, però és que no sé de què fer-lo...alguna idea?Bufff...tampoc hi ha ganes de pensar. He pensat massa aquests dies. Suposo que és una mala època, almenys és el que vull creure. Tot és raro. Fins ara em pensava que ho podia controlar tot i mira...no m'entenc ni a mi mateixa. Per què som tant complicats?En fi, és el que hi ha. Ho superaré? Espero que sí. Sort de la gent que tinc al costat, sinó no sé que faria. Com diu la cançó "mañana puede ser un gran dia"...

Escrito por blancabalanzo a las 07:01 PM | Comentarios (0)