Marzo 07, 2004

Comienza el show

Be, xiquets. Benvinguts al nostre portalacho.
Pugueu ficar els vostres comentaris a tot el que voreu.
Per favor, mantingueu viu el portal perquè és per a tots.

L'idea fonamental es tindre un lloc on poder ficar tots els nostres viatges i fotos. De totes formes volem que siga un lloc d'encontre i en el que pugam mantindre el contacte ja que ens vegem poc.
Que ho disfruteu

Escrito por sergiet a las Marzo 7, 2004 11:47 AM
Comentarios

Si estic escrivint açó és, obviament, perque he visitat aquesta la vostra fulla fent us d'una merda de conexió de 56K amb la qual Telefònica ens trau els diners. He decidit dedicar-li uns minuts de la meua vida, apartant-me per un moment i per dolorós que siga de les meues obligacions, com ara la Play-station, la guitarra, pelis en D.V.D. o alguna que altra palla per a matar el desfici. En fi, ja sabeu com de dura és la vida de l'estudiant.
Supose que la seua brevetat en continguts es degut a la seua curta edat i no per falta de material, el qual estic ansiós de veure.
Per degracia no podré seguir les vostres evolucions en el païs de les Frankfurts i la Oktober Fest ja que partisc demà cap a la meua villa de camp a passar un dies de descans.
Trobe molt encertat eixe apartat de recomanacions literaries, i espere que la cosa no quede ahí i recomaneu altres coses d'interés cultural com ara pel·lícules, discos o puticlubs.
I com que no se que més posar (be, en realitat me'n vaig a sopar), em despedeisc fins que el meu temps lliure, la meua conneixió, o les meues ganes de teclejer unes paraules m'ho permitisca.
Fins una altra.

Escrito por Oscar Palop Doceda a las Abril 7, 2004 09:07 PM

There is no great genius without some touch of madness.

Escrito por penis enlargement a las Octubre 17, 2004 08:42 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?